PREDSOBLJA

Ulaz u okrilje doma …

Predsoblje je mesto gde skidate breme spoljašnjeg sveta kad se vraćate u okrilje doma: odlažete kaput, cipele, torbu, ključeve… U predsoblju gosti stiču prvi utisak, a ova prostorija bi trebalo i da Vam poželi dobrodošlicu svaki put kad se vratite u topline svog doma.

U Salonu za Ideje – LHC pomoći ćemo Vam da taj prvi utisak koji se stiče o Vašem domu bude lep i prijatan, najpre Vama. ​

Mesto za čuvanje uspomena …

Kao i u svakom domu, sigurno i u Vašem, nije nikad dosta mesta za odlaganje. Svakodnevno prikupljanje novih stvari, uspomena i dragih predmeta definitivno zahteva svoje mesto. Uredno složene i organizovane stvari nikad nećete izgubiti, zaboraviti ili, slučajno, baciti. Uvek će Vam biti na dohvat ruke, a Vaš dom ostaće u besprekornom redu.

Postoji toliko stvari koje možda nikada ne koristite ili ne nosite, a obradujete se svaki put kad ih vidite i trudite se da ne zaboravite u kojoj se kutiji ili kesi nalaze… O da, svima nam se to dešava. Baš zbog toga obožavamo da se igramo bojama, oblicima i materijalima plakara koje s’ ljubavlju izrađujemo za Vas i obezbeđujemo sigurno mesto Vašim uspomenama.

Uskoro …