O
NAMA

“Salon za Ideje- LHC “ je specijalizovano preduzeće iz Srbije za projektovanje i opremanje stambenih i poslovnih prostora, a na tržištu se pojavio 1992. godine.

U proizvodnji se koriste najkvalitetniji materijali, kao i okovi, austrijskih, nemačkih i italijanskih proizvođača. Dizajnerske Ideje unapređujemo svake godine posećivanjem prestižnog milanskog sajma nameštaja koji diktira svetske trendove u svetu enterijera.

Arhitektonski biro u našem salonu, može da Vam da odgovore na sva Vaša pitanja i ponudi praktično i efektno rešenje za opremanje Vašeg prostora. Pažljivo osluškujući Vaše želje, naši dizajneri se trude da želje i potrebe sjedine u celinu Vašeg novog, originalnog prostora.

U Salonu za Ideje nudimo vam nameštaj savremenog dizajna, na Vama je da izaberete materijale, boje, galanteriju i da aktivno učestvujete u pravljenju idejnog projekta iskazivanjem Vaših želja.

Po dolasku u naš Salon, dobijate potpuno besplatno idejno rešenje. Nakon utvrđivanja detalja, naši dizajneri Vam mogu uraditi 3D projekat, kako biste što živopisnije doživeli budući izgled Vašeg prostora. U proizvodnji nameštaja koristimo drvo, medijapan, oplemenjeni univer, staklo i metal. Dolazimo i do poslednje faze a to je- montaža. Naši iskusni monteri će Vam transportovati i ugraditi sav nameštaj a Vi ćete dobiti ključ u ruke Vašeg potpuno novog, modernog i osveženog prostora.

Garancija za naš nameštaj je zadovoljstvo naših mnogobrojnih, zadovoljnih klijenata, koji nam se uvek vraćaju i višedecenijski boravak na tržištu.

Ana

Direktor

+381 11 4142440, office@lhc.rs

Dušan

Manadžer

+381 11 4142440, office@lhc.rs

Snežana

Manadžer

+381 11 4142440, office@lhc.rs